Huawei Thuisbatterij

Kies voor een Huawei Thuisbatterij wanneer je op zoek bent naar een slim en uitbreidbaar opslagsysteem tegen een scherpe prijs! Gebruik zoveel mogelijk van je eigen opgewekte zonne-energie in jouw huishouden. Of laad en ontlaad de batterij op specifieke momenten, zodat je kunt verdienen aan de prijsverschillen op de energiemarkt. In combinatie met een Huawei omvormer is de batterij op verschillende manieren te gebruiken.

Huawei is een Chinees merk, opgericht in 1987. Het is wereldwijd een van de grootste bedrijven op het gebied van telecommunicatie, informatie technologie en duurzame producten. In de markt van energieopslag en zonnepanelen is Huawei inmiddels een gevestigde naam. Het bedrijf heeft enkele succesvolle thuisbatterijen op de markt gebracht, samen met een aantal series omvormers. De omvormers zijn verkrijgbaar voor een 1-fase netwerk en een 3-fasen netwerk. Het vermogen van de omvormers in ons assortiment is breed. Van circa 1000 tot 10.000 Wattpiek. De batterijen zijn beschikbaar vanaf een opslagcapaciteit van 5 kWh. Dit is uit te breiden tot in totaal 30 kWh. Daarmee is er voor ieder soort klant een juiste omvormer en batterij combinatie beschikbaar. En daarmee is er ook ruim voldoende opslagcapaciteit beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen.

De producten van Huawei zijn met name geschikt voor consumenten en kleine tot middelgrote bedrijven, maar er zijn ook maatwerkoplossingen voor grote bedrijven beschikbaar. Huawei onderscheidt zich van concurrenten doordat de producten subliem met elkaar samenwerken. Met slimme cloud-based oplossingen zijn de producten gemakkelijk te bedienen, veilig en in veel situaties toepasbaar. Een Huawei thuisbatterij beschikt daarnaast over een goede prijs/kwaliteit verhouding.