Pylontech Thuisbatterij

Sinds 2009 produceert het Chinese Pylontech batterijen. Een Pylontech Thuisbatterij is een van de bekendste thuisbatterijen. Op dit moment is het wellicht het grootste merk voor thuisbatterijen. Een Pylontech Thuisbatterij kun je dan ook op veel verschillende plekken toepassen. Pylontech heeft tot nu toe veel ervaring in de particuliere markt, maar levert ook producten aan de industrie. Je kunt bij Pylontech terecht voor opslagproducten die in een serverkast passen. Of een thuisbatterij die netjes in de hoek van de garage geïnstalleerd kan worden. Ook levert het bedrijf thuisbatterijen die modulair gestapeld kunnen worden. Veiligheid is daarbij enorm belangrijk. Het bedrijf heeft de producten die het aanbiedt jarenlang doorontwikkeld en getest.

Vanwege het uitgebreide productenscala is een Pylontech Thuisbatterij zowel interessant voor zakelijk gebruik als voor particulier gebruik. Pylontech is een merk met relatief scherp geprijsde producten. Maar, op kwaliteit en technologie wordt niet ingeboet. Het bedrijf heeft eigen lithium ijzerfosfaat cellen ontwikkeld. Deze cellen zijn getest door het instituut TUV. Hierdoor levert het bedrijf producten van uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Kijk voor meer informatie over Pylontech op de website www.pylontech.com. Ben je op zoek naar een ander merk thuisbatterij? Kijk dan eens op het overzicht met alle merken thuisbatterijen.